Alábbi bejegyzésünkben összefoglaltunk pár hasznos dolgot, ami nagy segítséget nyújt minden olyan típusú rendezvény szervezőjének, aki asztalbérléssel kalkulál.
1.
2.
Az egyes asztaloknál elhelyezett székek száma függ a használt szék stílusától.
Általános szabály, hogy minden vendégnek legalább 60 cm-t helyet kell hagyni, hiszen ez teszi lehetővé, hogy kényelmesen elférjen az asztalnál.
3.
Egy praktikus szabály, amelyet célszerű szem előtt tartani; a terítéskor a bal oldalon helyezkednek el a szilárd anyagok, a jobb oldalon pedig a folyadékok. Tervezd a pékáruk tálát és a vajtartót balra és az összes poharat a jobb oldalra. A szalvétát, ha nem a tányér közepére tervezed, a bal oldalon található villa oldalára kell helyezni.
4.
Mindig úgy állítsd a késeket, hogy a tányér felé forduljanak.
5.
A stílusos étkezési dekorációval tervezel az asztalok közepére? Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy minimum 1,1 m széles táblaasztalt használj, mint HANK, hogy elegendő hely maradjon a styling elemeknek, a virágoknak és természetesen a bornak!
6.
Ne feledd, hogy minél nagyobb az asztal közepe, annál nehezebben fognak a vendégek az asztal ellenkező oldalán ülő vendégekkel interakcióba lépni, így ha teheted a feleslegesen nagy körasztalok helyett, válaszd a táblaasztalt.
Készen állsz lenyűgözni vendégeidet?
Írd meg nekünk a rendezvényed időpontját, helyszínét, valamint a bérelni kívánt bútorok típusát és mennyiségét, hogy segíthessünk az ajánlatban és a foglalásban.