BÉRELHETŐ ASZTALUNK ESKÜVŐRE ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEKRE: HANK!

2019-05-14 Kitti

Sok jó ember kis helyen is elfér, tartja a mondás, azonban bérelhető tölgy asztalunknál 10 fő igazán kényelmesen helyet tud foglalni.

Ha szereted az óriási körasztalokat, de zavar, hogy nem hallod min nevetgélnek a barátaid az asztal túloldalán, elhoztuk neked a tökéletes megoldást. HANK azért született meg, hogy ezeket a távolságokat leküzdve, mégis sok embert egy asztalhoz ültetve, igazán közelebb hozhasd egymáshoz vendégeidet.

Letisztult és modern kialakítása miatt mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a tölgyfa kivételes szépségét és igazán praktikusan szeretnék megoldani vendégeik ültetését bármilyen rendezvényen. Legyen szó virágdekorációról vagy tálszervizes vacsoráról, kölcsönözhető bútorunk asztallapján minden kényelmesen elfér, akárcsak egy igazi ünnepi asztalnál.

HANK erezett asztallapjával és a tölgy utánozhatatlan eleganciájával új megvilágítást ad rendezvényeidnek. Elfelejtheted a fehér abroszt vagy a spandex huzatos megoldásokat, hiszen itt az idő, hogy közelebb kerülj a tölgy megunhatatlan hangulatához.

Bérelhető asztalunk lapja 260 cm x 110 cm, ezzel pedig a hazai piac legnagyobb asztallapjával büszkélkedik. És, hogy ez miért jó? Más, hasonló lapokkal ellentétben, itt tényleg egy komplett társaságot, akár 10 főt is le tudsz ültetni egy asztalhoz, ezzel pedig rengeteg költséget spórolsz, hiszen szinte fele annyi asztalra lesz szükséged, mintha pl 5-6 fős asztalokat bérelsz.

HANK tervezésekor azt vettük figyelembe, hogy egy vacsora vagy egy ebéd esetén az egymás mellett ülő vendégeknek minimum 60 cm helyet kell hagynunk, hogy bőven elférjenek. Tudjuk, hogy számodra vendégeid a legfontosabbak, így ha azt szeretnéd, hogy kényelmesen elférjenek egymás mellett, HANK asztalunk tökéletes választás.

Erre az asztalunkra úgy tekintünk, mint egy üres vászonra, melyre Te álmodhatod meg a tartalmat. Hank asztalainkat akkor ajánljuk Neked, ha rendezvényed stílusa az alábbi kategóriák valamelyikébe tartozik: modern, kozmopolita, klasszikus, rusztikus, indusztriális, romantikus, természetközeli. HANK igazi ezerarcú asztal, így rengeteg stílus jól áll neki, csak a képzeletünk szabhatja határát annak, hogy milyen stíluselemekkel, helyszínnel, színekkel kombináljuk.

És, hogy melyik székünket ajánljuk Hank mellé? Bármelyiket! Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy kölcsönözhető székeink és asztalaink tökéletesen passzolnak egymáshoz. Válaszd ki a neked tetsző stílust és variáld őket kedvedre! 

Még több infó HANKről: https://yesseventhire.hu/termek/hank/
Ha bármi kérdésed van, keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

email: hello@yesseventhire.hu

telefon: +36 30 782 80 59

Vélemény, hozzászólás?