BÉRELHETŐ SZÉKÜNK ESKÜVŐRE ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEKRE: SUZY!

2019-05-09 Kitti

Csillogó réz szín és letisztult vonalak. Ő itt Suzy, akire minden szempár szegeződik, ahol csak megjelenik. Óriási, kényelmes ülőfelülete gondoskodik arról, hogy kényelembe helyezhesd magad bármilyen rendezvényen. Kedvenc eleme az újhullámos, modern esküvőre készülő pároknak és azoknak a márkáknak és képviselőiknek, akik szeretnék igazán feldobni rendezvényük helyszínét egy igazán különleges színű, bérelhető székkel. Nem sok színes szék van a hazai piacon, így Suzy sok magánszemély és brand kedvence lett az elmúlt hónapokban.

Béreld esküvőre, sajtótájékoztatóra, ültetett vacsorához, divatbemutatókra, privát rendezvényeidhez, akár babaváró bulira vagy szűk körű vacsorához. Kültérre és beltérre is ajánljuk, így Suzy tökéletes eleme lehet rendezvényednek egy csillagos nyári éjszakán is.

Bérelhető székeink közül Suzyt ajánljuk akkor, ha rendezvényed stílusa az alábbi kategóriák valamelyikébe tartozik: modern, kozmopolita, klasszikus, rusztikus, indusztriális, romantikus, természetközeli. Suzy igazi ezerarcú szék, így rengeteg stílus jól áll neki, csak a képzeletünk szabhatja határát annak, hogy milyen stíluselemekkel, helyszínnel, színekkel kombináljuk.

Kecses vonalai és csillogó réz színe eleganciát kölcsönöz minden helyszínnek és egyediségével azonnal felhívja magára a figyelmet. A legújabb trendeket követve választottuk ezt a színt, hogy végre ne csak fekete- fehérben kelljen gondolkodnod, mikor bérelhető bútorok után nézel, hanem végre egy igazi különlegességgel is meglephesd vendégeidet.

Tudjuk, hogy számodra vendégeid a legfontosabbak, így ha kételkedsz abban, hogy Suzy elég kényelmes lesz e minden meghívottad számára, hívj minket és gyere el raktárunkba kipróbálni a széket mielőtt kibéreled. Meg fogsz lepődni! Óriási 40 x 40cm-es ülőfelületének hátsó része lekerített, így tökéletesen leköveti az emberi test vonalait. Sűrűn húzott, masszív fém szálak biztosítják a kényelmedet, így igazán komfortos ülést biztosít akár egy hosszabb ültetett vacsora esetén is.

Még több infó Suzyról: https://yesseventhire.hu/termek/suzy/
Ha bármi kérdésed van, keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

hello@yesseventhire.hu

telefon: +36 30 782 80 59

Vélemény, hozzászólás?