BÉRELHETŐ SZÉKÜNK ESKÜVŐRE ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEKRE: LUCY!

2019-07-03 Kitti

Klasszikusszín és letisztult vonalak. Ő itt Lucy, akire minden szempár szegeződik, ahol csak megjelenik. Óriási, kényelmes ülőfelülete gondoskodik arról, hogy kényelembe helyezhesd magad bármilyen rendezvényen. Kedvenc eleme az újhullámos, modern esküvőre készülő pároknak és azoknak a márkáknak és képviselőiknek, akik szeretnék igazán feldobni rendezvényük helyszínét egy igazán különleges kialakítású, bérelhető székkel. Ha szeretnéd ötvözni a klasszikus eleganciát a modern stílusokkal, akkor Lucy tökéletes választás lesz. A fehér színnel kapcsolatban a tisztaságra az ártatlanságra, a jóságra, az egyszerűségre gondolunk. A tökéletesség színének tartjuk. Mi pedig Lucyt tartjuk tökéletesnek.

Béreld esküvőre, sajtótájékoztatóra, ültetett vacsorához, divatbemutatókra, privát rendezvényeidhez, akár babaváró bulira vagy szűk körű vacsorához. Kültérre és beltérre is ajánljuk, így Lucy tökéletes eleme lehet rendezvényednek egy csillagos nyári éjszakán is.


Bérelhető székeink közül Lucyt ajánljuk akkor, ha rendezvényed stílusa az alábbi kategóriák valamelyikébe tartozik: modern, kozmopolita, klasszikus, rusztikus, indusztriális, romantikus, természetközeli. Lucy igazi ezerarcú szék, így rengeteg stílus jól áll neki, csak a képzeletünk szabhatja határát annak, hogy milyen stíluselemekkel, helyszínnel, színekkel kombináljuk.

Kecses vonalai, klasszikus fehér színe eleganciát kölcsönöz minden helyszínnek és egyediségével azonnal felhívja magára a figyelmet. A legújabb trendeket követve választottuk ezt a színt, hogy végre egyigazi különlegességgel is meglephesd vendégeidet.


Tudjuk, hogy számodra vendégeid a legfontosabbak, így ha kételkedsz abban, hogy Lucy elég kényelmes lesz e minden meghívottad számára, hívj minket és gyere el raktárunkba kipróbálni a széket mielőtt kibéreled. Meg fogsz lepődni! Óriási 40 x 40cm-es ülőfelületének hátsó része lekerített, így tökéletesen leköveti az emberi test vonalait. Sűrűn húzott, masszív fém szálak biztosítják a kényelmedet, így igazán komfortos ülést biztosít akár egy hosszabb ültetett vacsora esetén is.

Még több infó Lucyról: https://yesseventhire.hu/termek/lucy
Ha bármi kérdésed van, keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

hello@yesseventhire.hu

telefon: +36 30 782 80 59

Vélemény, hozzászólás?