ELEGÁNS MEGOLDÁSOK EXTRA CSAVARRAL – BLUSH WEDDING DECOR

2020-04-07 Kitti

A YESS Talks! a YESS EVENT HIRE blogsorozata, ahol számunkra kedves, a rendezvényszakma területén tevékenykedő alkotók és márkák történeteit mutatjuk be az olvasóknak. Mi a YESS-nél, törekszünk az előremutatásra, a fejlődésre, a hazai rendezvénypiac színesítésére és tudjuk, hogy ezen törekvéseinkkel nem vagyunk egyedül. Nem titkolt szándékunk, hogy virtuálisan még közelebb kerüljenek az inspiráló, újító, előremutató hazai szolgáltatók közönségükhöz. Célunk, hogy minél többen megismerjék a márkák mögött álló emberek történeteit, ihletének forrását és a szakma szeretetének mozgatórugóját.  

Tugyi Letti, a Blush Wedding Decor alapítója mesélt nekünk.  

Kérlek mesélj nekünk a vállalkozásodról.

2017-ben fogalmazódott meg végleges formában az ötlet és akkor volt az első általunk dekorált esküvő is. Gyakorlatilag a saját esküvőnkkel kezdődött az egész még 2016 nyarán. Mi ketten dekoráltunk a férjemmel, akkor még nulla háttértudással. Az esküvőnk után úgy éreztem, hogy ez az a dolog, amit ezerszer is újra tudnék csinálni, annyira élveztem. Több irányból pozitív visszajelzést kaptam és egyre inkább kikristályosodott előttem, hogy ez lehet az utam. 
A rendezvények világa egyébként sem állt távol tőlem, mert eleve rendezvényszervezőnek készültem még a főiskolán, bár a szakmai életem éveken keresztül más irányba haladt, mert pénzügyi területen dolgoztam, örülök, hogy ilyen módon visszakerültem a rendezvényekhez.

A Blush Wedding Decor oszlopos tagja én vagyok, eddig a férjemmel ketten csináltuk, de most már egyre inkább az a cél, hogy őt kivonjuk a mindennapi teendőkből. Úgyhogy ettől az évtől bővülünk, a terveim szerint egy állandó 3 fős csapatot szeretnék kialakítani.
Teljeskörű esküvődekorálást vállalunk, vagyis megtervezem az esküvő teljes arculatát, elkezdve a meghívótól, a virágdíszeken át, a bérlendő bútorokig. Az esküvőkről úgy gondolkozom, mint egy komplex látvánnyal rendelkező esemény. Emiatt fontosnak tartom, hogy minden részlet harmóniában legyen és illeszkedjen egymáshoz. A pároknak pedig nagy segítség, hogy egy kézben tudják ezeket és nem nekik kell az apró-cseprő részletekkel foglalkozni. 

Amikor dolgozom, legfőképpen azt tartom szem előtt, hogyan tudjuk a legszebbet, legjobbat elkészíteni a minket megkereső pároknak és hogyan tudjuk őket a legjobban segíteni a szervezés alatt. Fontos nekem, hogy minden jó kezekben van, bármi adódik, azt megoldjuk. Az esküvő napján pedig alap, hogy mindent beleadunk, hogy akár túl is szárnyaljuk azt amit kértek tőlünk.Mi az a 3 szó, ami leginkább jellemzi a Blush Wedding Decort?

Rugalmasság, mert bármikor készek vagyunk alkalmazkodni az adott körülményekhez vagy igényekhez, annak érdekében, hogy a párjaink elvárásait hozzuk.

Kreativitás, mert mindig igyekszem olyan dekorációt tervezni ami legjobban illik a pár személyiségéhez. Ha kell, akkor a szervezés előrehaladtával kicsit módosítunk a felmerülő ötletek, kérések alapján. Amikor személyesen egyeztetek, mindig figyelek a párok reakciójára, apró rezdüléseire, hogyan reagálnak a feldobott ötletekre. Ha azt érzem, hogy nem az igazi akkor addig-addig módosítom a részleteket, amíg látom felderülni az arcukat, hogy „ezaz, betaláltam”.

Lelkiismeretesség, bár azt gondolom, hogy ez alap, nem pedig egy különleges jellemző, de nagyon sokszor kapom ezt a visszajelzést. Mik a kedvenc trendjeid jelenleg? Design, enteriőr, gasztronómia, rendezvény területén bármi, ami most a szívedhez közel áll.

Sosem tudok kedvenceket megjelölni, mert nagyon széles spektrumon mozog az ízlésem, persze formálódik, változik is ahogy jönnek be az újabb trendek; emiatt többféle stílusban szeretek dekorálni. Mostanában nagyon beleszerelmesedtem az indusztriális stílusba, és a boho, szárazvirágos vonalat is nagyon érzem. Viszont a modern, letisztult, klasszikusan elegáns esküvői stílus, az egyik állandó szerelem.


Mi inspirál Téged leginkább?

Fő inspirációnak a párokat jelölném meg, hiszen az ő stílusuk, személyiségük alapján alakítom ki a dekorációt, a második pedig a helyszín, mert szerintem fontos a végső látványba ezt is figyelembe venni. 

Általánosságban pedig szeretem figyelni a nemzetközi trendeket, de sokszor inspirálódok lakberendezésből is. Minden évben igyekszem eljutni nemzetközi virágkötészeti és design kiállításokra is, ezek után mindig nagyon motiválva és energiával tele érek haza, mert tele vannak inspirációval! Fontos szerintem a kifutódivatot is figyelni, a megjelenő anyagok és divatos minták/színek, trendek miatt.Kedvenc megvalósult munkáid? Miért ezek állnak legközelebb a szívedhez?

Több is van, mivel alapjáraton olyan esküvőket szeretek csak elvállalni, ami már az ajánlatkérés olvasása közben is izgatottá tesz. Van olyan esküvő, ahol 1-1 elem volt a megvalósult álom.

Az egyik nagy kedvenc a tavalyi margitszigeti Holdudvarban tartott esküvőnk. Az egész hangulat, a stílus és a színek is közel álltak hozzám. Továbbá idén volt egy téli mesevilág elnevezésre hallgató esküvőnk, amiről tényleg csak azt tudom mondani, hogy beszéljenek a képek. 

Nagyon szeretem az indusztriális stílusú esküvőket, ebből két nagy kedvencem is van. A tavalyi zerowaste esküvőnk, ami önmagában is kihívás volt, mert ez volt az első ilyen jellegű, eco esküvőnk. A másik pedig idén januárjában az Ndustrial Eventsben tartott esküvő. Elképesztően vagány páros esküvője volt, ráadásul most először dolgoztam együtt a ti bútoraitokkal, ami külön öröm volt. Rég óta szerettem volna közös esküvőt veletek.

Összességében mindig azok az esküvők a kedvenceim, ahol nem kell visszafogni magamat a dekorral.Van olyan álomprojekted, amit már régóta szeretnél megvalósítani?
 
Nagyon szeretnék egy kubai kultúrából és látványvilágból táplálkozó esküvőt dekorálni! Sok-sok élénk színnel, trópusi gyümölcsökkel, nagy zöld monsterra levelekkel.

De igazából minden álomprojekt ahol szinte szabadkezet adnak a párok. Álomhelyszínek is vannak, ezek közül van olyan már ami megvolt, a többi pedig várat magára.

Van bármilyen, a közeljövőben vagy jelenleg futó projekted amire felhívnád az olvasóink figyelmét?

Jelenleg azon dolgozom, hogy minél hamarabb beindulhasson a bérlés az oldalunkon. Így még ha mi nem is vagyunk elérhetőek aznapra, a kellékeinket kibérelhetik a párok. Igyekszem olyan dekor eszközöket beszerezni és bérbe adni amik egyrészt népszerűek, tudom, hogy szeretik és keresik a párok. Másrészt olyanokat amik picit különlegesebbek, nem feltétlenül találhatóak meg a hazai kínálatban se nagy- se kiskereskedéseknél. Ha minden jól megy, pár héten belül elérhető lesz a bérlési oldal béta verziója.

Blush Wedding Decor
www.blushweddingdecor.hu
+36 70 3777 932
hello@blushweddingdecor.hu
Facebook:
https://www.facebook.com/blushweddingdecor/
Instagram:
https://www.instagram.com/blushweddingdecor/

 

Vélemény, hozzászólás?