CÉLKERESZTBEN A KÖRNYEZETTUDATOSSÁG – W CATERING

2020-04-28 Kitti

A YESS Talks! a YESS EVENT HIRE blogsorozata, ahol számunkra kedves, a rendezvényszakma területén tevékenykedő alkotók és márkák történeteit mutatjuk be az olvasóknak. Mi a YESS-nél, törekszünk az előremutatásra, a fejlődésre, a hazai rendezvénypiac színesítésére és tudjuk, hogy ezen törekvéseinkkel nem vagyunk egyedül. Nem titkolt szándékunk, hogy virtuálisan még közelebb kerüljenek az inspiráló, újító, előremutató hazai szolgáltatók közönségükhöz. Célunk, hogy minél többen megismerjék a márkák mögött álló emberek történeteit, ihletének forrását és a szakma szeretetének mozgatórugóját.  

Wirgha Márk, a W Catering alapítója mesélt nekünk.

Kérlek mesélj a vállalkozásodról, cégfilozófiádról. 


A catering vállalkozásunk 2018 óta szolgáltat sokrétű gasztronómiai szolgáltatásokat kisebb-nagyobb rendezvénykre. Jómagam mint a vállalkozás vezetője, már majdnem 10 éve tevékenykedem a catering szakmába. A Budapesti Gazdasági Egyetemen végeztem és egyből az egyetemi évek után a catering szegmensben találtam magam. 6 évig dolgoztam egy nemzetközi premium catering cégnek, illetve egy Forma1-es csapatnál is dolgoztam mint event manager. Ezekre a tapasztalatokra alapoztam meg a döntést, hogy elkezdjek egy saját vállalkozást Budapesten.

Mivel nagyon különböző típusú és méretű rendezvényekre biztosítunk cateringet, így a csapat mérete is ennek függvényében változik, vannak fix kollégák, illetve “freelancer” csapattagok is. Szerencsére nincs szükségünk külsős staffot alkalmazni, így biztosított az állandó minőség, illetve a filozófiánk követése.
Legfőbb szolgáltatásunk a “office catering” és az esküvői catering, de tavalyi évtől kezdve már a privát chef szolgáltatásunk is jelen van, amelyeken egy különleges grill megoldást is szoktunk használni, ami nem más mint a Yagoona Grill, amely egy hordozható, szétszedhető, magas minőségű grillező. Ezzel próbáljuk még izgalmasabbá tenni a vendégek számára a rendezvények gasztronómiai szolgáltatását.

A vállalkozás motorja és irányítása is egy kézben van, ami szerintem kuriózum ebben a szegmensben. Ezt tartom az egyik legfontosabbnak, mivel így az összes eseményünkkel kapcsolatosan megtudjuk tartani a közvelen kapcsolattartást az ügyféllel, így mindig megtudjuk valósítani a személyre szabott igényeket. Úgy gondolom, hogy nagy előnyben vagyunk a “nagyobb” catering cégekkel szemben, mert minden ügyfelünk megkapja a maximális figyelmet, mérettől függetlenül. Emellett pedig bármilyen eseményről is legyen szó, mindig egy személy követi végig a folyamatokat, legyen szó, akár már az első kapcsolatfelvéteről, ajánlat tételtől, a fizikai megvalósításig. Így ki tud alakulni egy bizalmi kör a ügyfél részéről, ami az egyik alapja a filozófiánknak.

Hiszünk abban, hogy fontos a személyes ismeretség, ezáltal tudjuk a legjobbat kihozni a rendezvényből és így tudjuk megadni a legmagasabb minőségű szolgáltatást az összes ügyfélnek. Szeretjük ismerni a céget, magánszemélyeket, esküvő szervezőket, akikkel együtt dolgozunk.

Filozófiánk része még a jól ismert mondás, miszerint a “kevesebb, néha több”. Az adott rendezvény szezonra limitált mennyiségben vállalunk be rendezvényeket, így megtudjuk tartani az ügyféllel való kapcsolattartás minőségét és mennyiségét és nem utolsó sorban a rendezvényeink színvonalát.

Mi az a 3 szó, ami leginkább jellemzi a W Cateringet?

Profizmus

Megbízhatóság

Rugalmasság

fotó: Elisabetta Lilly Red // Szervezés: Gyenes Ági – Whole Lotta Love Creative

Mik a kedvenc trendjeid jelenleg? Design, enteriőr, gasztronómia, rendezvény területén bármi, ami most a szívedhez közel áll.

Mivel a vállalkozásunk szíve és motorja a gasztronómia, ezért természetesen mindig szánunk arra időt, hogy a jövőbe tekíntő irányvonalakat és trendeket keressük és kielemezzük és ha illik a profilunkba, akkor akár alkalmazzuk is.

Amit manapság egy erős trendnek lehet mondani már idehaza is, az a naturális, természetközeli és környezettudatos gasztronómia. Ez nagyon szépen be lehet építeni a mi rendezvényeinkbe is. Szezonális, helyi alapanyagokkal dolgozni mindig nagyon izgalmas és egy szép feladat szerintünk.

Szeretjük a kihívásokat, így mindig keressük a határainkkat ezzel kapcsolatosan. Jelenleg a környezettudatosság áll a célkeresztünkben, mivel egyre több lehetőség van olyan eszközökkel, alapanyagokkal vagy beszállítókkal dolgozni, akik már egy fentarthatóbb jővőért küzdenek, így már mi is ezen a úton tudunk haladni tovább.Mi inspirál Téged leginkább?

A hagyományok ötvözése a modernebb technológiákkal.

Kedvenc megvalósult munkáid? Miért ezek állnak legközelebb a szívedhez?

Számunkra mindig egy esküvő a legizgalmasabb és legnagyobb kihívás. Megannyi, lehetőség és még annál is több elképzelés. Szinte az összes esküvő, amit eddig csináltunk, nagyon eltért egymástól, mint a helyszínben mint az ifjú pár elképzeléseiben, így ezek mindig közel állnak a szívünkhöz.

Van olyan álomprojekted, amit már régóta szeretnél megvalósítani?

GreenLab Catering :)

W Catering

E-mail: wirgham@gmail.com

Instagram: w.catering_by_markwirgha

Telefon: 
+36202332061

Vélemény, hozzászólás?