GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

2020-05-20 Kitti

Sok kérdés érkezik hozzánk Tőletek hétről hétre, így gondoltuk összegyűjtjük a leggyakrabban előforduló kérdésekre adott válaszainkat.

FONTOS! Ha bármilyen egyéb kérdésed felmerül, ne habozz, kapd fel a telefont és csörögj ránk, vagy írj emailt. Ajánlatainkat 24 órán belül küldjük, telefonon pedig hétvégén is elérsz minket.

„Mennyi idővel a rendezvény előtt érdemes foglalni?”

Nagyon változó. Rengeteg dologtól függ, hogy mikor érdemes foglalni. Szezontól, a rendezvény napjától, a bútorok mennyiségétől és típusától. A legegyszerűbb, ha akár az opcionális időpontjaidat megírod nekünk e-mailben, mi pedig azonnal megnézzük a foglalásokat.
Ha megfelelőnek tartod az ajánlatot, de valamiért (pl. mert még nincs fixálva a helyszíned) még nem tudod véglegesíteni a foglalást, akkor átmenetileg tartjuk Neked a bútorokat és ha érkezik ugyanarra az időpontra és eszközre másik megkeresésünk, mi értesítünk erről és elég akkor döntened. Írj nekünk emailt és reagálunk pár órán belül: hello@yesseventhire.hu 

„Mielőtt kibérelem a bútorokat meg tudom nézni őket személyesen?” 

Természetesen! Szívesen látunk a raktárunkban, de ha szeretnéd, akár az esküvőtök /rendezvényetek helyszínére is örömmel elviszünk egy széket Budapesten belül az egyik helyszínbejárásotok alkalmával.

Az asztalokat kizárólag a raktárunkban tudod megtekinteni.

Ha esetleg vidéki helyszíned van, akkor megbeszélünk egy napot, amikor helyszínbejárni mennél és el tudod vinni magaddal a széket, hogy egyben lásd a képet. 🙂 – Ezt a verziót nagyon szeretik a menyasszonyaink.

„Kültéren használhatóak a bútorok?”

A fémvázas székek igen. A többi bútor esetében mindig kell, hogy tető/sátor/ernyő fedje a bútorokat egy esetleges esőtől, hiszen mindegyik eredeti fa, így nem esőállóak.

„Kényelmes a fémvázas szék? Van esetleg hozzá párna?”

Igen, kényelmes! Szívesen látunk Téged raktárunkban, ahol kipróbálhatod és megnézheted őket.
Igény esetén párnát biztosítunk hozzájuk, ezt az ár tartalmazza.
Többször előfordult már, hogy a párnákat ugyan elvittük a rendezvényre, a szervezők kitették őket jól látható helyre és aki szeretett volna, vehetett egyet. Az esetek 99%-ában érintetlenül maradtak a párnák.
De tudjuk, hogy a puding próbája az evés, szóval várunk Téged a raktárunkban sok szeretettel. 🙂

„Klasszikusabb bútoraitok is vannak?”

Nincsenek, hiszen úgy érezzük, hogy klasszikus bútorokból van épp elég a piacon. Bár hagyományos bútorokkal nem rendelkezünk, mindig ajánlunk ilyen megkeresésekkor magunk helyett más vállalkozót, aki fog tudni neked segíteni.
Mi kizárólag modern bútorokkal foglalkozunk és a jövőben is kizárólag ilyen stílusú eszközökkel bővül a portfóliónk.
Rengeteg olyan bútor /eszköz van a nagyvilágban, amit imádnátok és itthon még nem találkozhattatok vele. Mi ezeket szeretnénk közelebb hozni hozzátok.

„Hány darabbal rendelkeztek a különböző bútorokból?”

Hank asztalunkből jelenleg 21 db van: egy asztalhoz 8-10 fő leültetését ajánljuk. Mérete: 260 x 110 cm
Vincent könyöklőnkből 10 db: leginkább kieégszítő bútorként visszük őket az asztalok és a székek mellé
Lucy és Suzy székünk mindegyikéből 120 db, Jenny szünkből: 220 db, Johnny székünkből 120 db-al rendelkezünk.

„Ti szállítjátok a helyszínre az asztalaitokat vagy szállíthatjuk őket mi?”

Minden esetben mi szállítjuk és installáljuk/ bontjuk a bútorokat. Rossz tapasztalatok miatt ehhez sajnos ragaszkodnunk kell, azonban a piaci átlaghoz képest sokkal kedvezőbb szállítási áraink vannak. Mindent megteszünk, hogy elérhető logisztikai költségeinkkel mindenki számára kedvező feltételeket tudjunk biztosítani.

Maradt még kérdésed? Ide várjuk: hello@yesseventhire.hu

Vélemény, hozzászólás?