HELLO, MI VAGYUNK A YESS!

2018-03-20 Kitti

Sok éves rendezvényszervezői tapasztalattal a hátunk mögött úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy új színt vigyünk a rendezvénybútorok piacára. Sok tervezgetés és izgalmakkal teli várakozás után így született meg imádott gyermekünk, a Your Event Supply Store, azaz a YESS.

Számunkra a bútorok ékszerei otthonunknak, központi elemei életünknek, amik körül a legfontosabb pillanatok történnek. Ezt a filozófiát és hangulatot ültetjük át a rendezvények világába, gondosan válogatott, újhullámos eszközeinkkel.

A YESS, a design fókuszú, modern, bérelhető rendezvény bútorok kínálója, inspiráló termékpalettával. Friss bútorkínálatunkból bármilyen rendezvényedre választhatsz eszközöket, legyen szó esküvőről, konferenciáról vagy vállalati eseményről.

Első kollekciónk olyan alapdarabokat tartalmaz, amelyekkel hazánkban máshol nem találkozhatsz. Olyan színekkel, formákkal és anyaghasználattal dolgozunk, amelyek önmagukban öltöztetik és hangulatossá varázsolják a rendezvényedet.

Folyamatosan bővülő termékpalettánk, saját ízlésünket tükrözve, az indusztriális, modern és kozmopolita stílusok köré épül.