LIFE IS TOO SHORT FOR BORING WEDDINGS – VINTAGIDECOR

2020-04-02 Kitti

A YESS Talks! a YESS EVENT HIRE blogsorozata, ahol számunkra kedves, a rendezvényszakma területén tevékenykedő alkotók és márkák történeteit mutatjuk be az olvasóknak. Mi a YESS-nél, törekszünk az előremutatásra, a fejlődésre, a hazai rendezvénypiac színesítésére és tudjuk, hogy ezen törekvéseinkkel nem vagyunk egyedül. Nem titkolt szándékunk, hogy virtuálisan még közelebb kerüljenek az inspiráló, újító, előremutató hazai szolgáltatók közönségükhöz. Célunk, hogy minél többen megismerjék a márkák mögött álló emberek történeteit, ihletének forrását és a szakma szeretetének mozgatórugóját.  

Andrási Ági, a VintagiDecor alapítója mesélt nekünk. 

 

Kérlek mesélj nekünk a vállalkozásodról.

Kreatív, alkotó családból származom, úgy látszik, rám is ragadt valami:) 5 évvel ezelőtt az egyik ismerősöm kérésére dekoráltam először. Ez elindított valamit, majd szépen lassan, autodidakta módon -mint sokan mások- felszedtem magamra, amit csak lehetett. A cél, hogy minden területet lefedjük a virágkötéstől a meghívókon, grafikai kiegészítőkön keresztül a szalvétáig. Minden egy helyen legyen. Ez egy win-win felállás, a pároknak egyszerűbb lesz a szervezés, nekem pedig sosem válik unalmassá és sablonossá a munka:)
Mi az a 3 szó, ami leginkább jellemzi a VintagiDecort?

*szervezettség: szeretek mindent pontról pontra megtervezni, leírni, lerajzolni, időrendi sorrendbe állítani, ami szerintem ebben a szakmában nagyon fontos.

*precizitás: az utolsó kanálnak, széknek vagy virágszálnak is tökéletesen kell állnia, a szép részletek elengedhetetlenek.

*lendület: nincs lehetetlen, szeretem a kihívásokat, különböző megvalósításokon agyalni, többször találkozni a párokkal, a városban anyagot beszerezni, jönni-menni, a helyszínen dinamikusan készülni.
Mik a kedvenc trendjeid jelenleg? Design, enteriőr, gasztronómia, rendezvény területén bármi, ami most a szívedhez közel áll.

Nagyon szeretem a föld színeket-mint a homok, terrakotta, bézs, barnák, okkerek- és ezeket keverni pasztell színekkel vagy fehérrel, ez áll most legközelebb hozzám. Kedvelem a matt felületeket, agyag, kerámia tárgyakat és a természetesebb textileket, rattan kiegészítőket. Ennek ellenére minden stílusnak látom a szépségét és üzenetét, így nagy lelkesedéssel szoktam akár egy elegánsabb esküvőt is dekorálni.

Mi inspirál Téged leginkább?

Nagyon sok külföldi oldalt követek, van néhány etalon, akiket csodálok, imádom a stílusukat, tőlük sok megoldást, praktikát szoktam ellesni, szóval leginkább a képeik inspirálnak, magasan van a mérce, amit el kell érni.
Kedvenc megvalósult munkáid? Miért ezek állnak legközelebb a szívedhez?

Az első munkáim mindig a szívem csücskei lesznek, hiszen senki nem úgy kezdi, hogy tele van referencia fotókkal és tapasztalattal. Ők mégis megbízta bennem és engem választottak. Bátrak voltak, és cserébe mindent beleadtam. Nekik nagyon hálás vagyok. Innen is köszönöm még egyszer Nektek: Vanda és Ági!

Van olyan álomprojekted, amit már régóta szeretnél megvalósítani?

Van, persze! Nagy fába vágtunk a fejszénket, egyenlőre nem publikus, de remélem, hogy ősszel már megoszthatunk veletek néhány részletet. 

Andrási Ági – VintagiDecor
Instagram: @vintagidecor
E-mail: vintagidecor@gmail.com
Telefon: +36203734736

 

Vélemény, hozzászólás?