MEGNYITOTT AZ NDUSTRIAL EVENTS, AZAZ A BLOCK9 RENDEZVÉNYTEREM

2019-05-06 Kitti

Április közepén megnyitotta kapuit a város legújabb indusztriális rendezvényhelyszíne. Suzy székünkkel jöttünk, láttunk és el lett rabolva a szívünk. Ez van, imádjuk a helyet! Tudjatok meg most még többet a helyszínről és szervezzetek ide szülinapokat, sajtótájékoztatótak vagy egyéb nagyobb létszámú céges eseményeket. Ha pedig székbérlésről van szó, ne felejtsétek el, hogy Suzy és Lucy székünk örömmel asszisztál ehhez a szuper ipari miliőhöz.

Az NDustrialEvents, azaz a Block9 bemutatkozása

„2016-ban nyílt NDustrialStudios sok rendezvénynek volt otthona, ám még több olyan lekérésünk volt, melyet a tér osztottsága, vagy túl sok bútora miatt nem fogadhattunk. Változatos, egyedi, különleges kéréseknek reméljük, hogy ezzel a térrel most az az 1. emeleten az új rendezvényhelyszín és filmstúdiónkban otthont adhatunk.

Az új tér egyben lesz hasonló és különböző a fenti fotóstúdióhoz. Ismételtük a csiszolt ipari betont, a padlófűtést, a felújított ám eredeti keretű vas ablakokat, látszó tégla felületeket.

 

Block9 rendezvényterünk és kiszolgáló terei tökéletes otthona
lehet csapatépítő tréningeknek, workshopoknak, üzleti reggeliknek, bemutatóknak, ügyfélpartiknak.

Várjuk a hagyományos esküvőtől elrugaszkodó párokat is. A nagy tér izgalmas lehet nagyobb fotózásokhoz, klipp, film és bármilyen egyéb forgatáshoz.

A stúdió befogadó képessége 120 fő, körasztalos ültetett rendezvénynél 100fő.

20 főig tudunk biztosítani székeket, asztalokat, kanapékat.

A teljes 300nm-es teret így osztottuk fel:

rendezvénytér (Block9): 208nm

sminkszoba/öltöző: 20nm• mosdók

hinterland: 32nm

A Block9 végig padlófűtéses, a kiszolgáló terekben régi stílusos vasradiátorok szolgáltatják a fűtést. Az eredeti vasablakokat felújítottuk, hőszigetelt üveget raktunk be végig. A nagy tér négy nagy teljesítményű klímával rendelkezik, a sminkszoba és hinterland is klimatizáltak.

A férfi mosdót kivéve az összes tér természetes fényű, végig hatlamas ablakokkal.

A rendezvénytérben van egy kívülről daruval, illetve targoncával megközelíthető ajtó, nyílása 200cmx320cm, amennyiben nagyobb tárgyat szeretnétek nem a lépcsőházon át bepakolni.”

Az NDustrialEvents csapata: 
Kivitelezés: Doni Team
Dekoráció&berendezés: Casa Budapest Flower
Hang és fénytechnika: Eventech Solutions
Catering: Pearl Weddings and Events
Rosegold székek: YESS EVENT HIRE
Torta: Dalma Éles designer cakes
Rendezvényillatosítás: Air Aroma
Fotók: Mészáros Eszter
Köszönetajándékok: CoconutOil

http://www.ndustrialevents.com

Vélemény, hozzászólás?