MINDEN ASZTAL ÉKE – LA MESA EVENT RENTAL

2019-04-28 Kitti

A YESS Talks! a YESS EVENT HIRE blogsorozata, ahol számunkra kedves, a rendezvényszakma területén tevékenykedő alkotók és márkák történeteit mutatjuk be az olvasóknak. Mi a YESS-nél, törekszünk az előremutatásra, a fejlődésre, a hazai rendezvénypiac színesítésére és tudjuk, hogy ezen törekvéseinkkel nem vagyunk egyedül. Nem titkolt szándékunk, hogy virtuálisan még közelebb kerüljenek az inspiráló, újító, előremutató hazai szolgáltatók közönségükhöz. Célunk, hogy minél többen megismerjék a márkák mögött álló emberek történeteit, ihletének forrását és a szakma szeretetének mozgatórugóját.  

Csongrádi Kriszti, a La Mesa Event Rental alapítója mesélt nekünk.


Kérlek mesélj a vállalkozásodról, cégfilozófiádról.

A La Mesa gondolata egy csodásan megálmodott esküvő tervezése közben született meg 2017-ben. Keresni az igazit mindig kihívást jelent, bármiről legyen is szó az életben.  Nekünk egészen Spanyolországig kellett menni ahhoz, hogy ráleljünk a tökéletes asztal dekorációra, ami aztán életre keltette az esküvői főasztalt és vendégasztalokat. Bár a bútorok és lakáskiegészítők világa sosem állt távol tőlünk, mégis ez a történet indított el minket egy új úton. Az ötletek szép lassan formát öltöttek, mára pedig már egy saját kis kollekciót hoztunk létre. Én és a lányaim egy igazi kis családi vállalkozást valósítottunk meg. A La Mesa gondosan összeválogatott, különleges asztaldekorációkat és evőeszközöket kínál bérlésre esküvőkre és egyéb rendezvényekre. Termékpalettánkat a világ sokféle pontjáról válogatjuk össze, hogy ügyfeleink a legegyedibb elképzelésüket is valóra tudják váltani. Jelenlegi fő profilunk dekortányérok és exkluzív evőeszközök bérbeadása. Kollekciónk színesítésére és gazdagítására folyamatosan törekszünk. 

Mi az a 3 szó, ami leginkább jellemzi a La Mesa-t?

Stílus, minőség, elegancia találkozása

balra: Szervezés: Wedding for you // Fotó: Imagined by Sofia // Asztal: YESS EVENT HIRE

Mik a kedvenc trendjeid jelenleg? Design, enteriőr, gasztronómia, rendezvény területén bármi, ami most a szívedhez közel áll.

Ez egy nehéz kérdés, nagyon széles a paletta. Többféle stílust szeretünk, legyen az klasszikus, modern, vintage, de a szívünkhöz azt hiszem a klasszikusan elegáns áll a legközelebb.

Mi inspirált Téged az eszközök beszerzésekor leginkább?

Szeretjük figyelemmel kísérni a nemzetközi trendeket, de inspirálni és motiválni igazán a kiállítások tudnak. Mindig odafigyelünk arra, hogy olyan termékeket válasszunk, amit a saját esküvőnkön is el tudnánk képzelni. Az is fontos, hogy olyan tányérral dolgozzunk, ami önmagában is dekorálja az asztalt.

Kedvenc megvalósult munkáid? Miért ezek állnak legközelebb a szívedhez?

Erre a kérdésre egytől egyig mindegyiket fel tudnánk sorolni. Talán egy igazi kihívásnak a tavalyi Hungarian Wedding Gála bizonyult, ahol 400 szakmabelinek mutathattuk be a kollekciónkat. Ezúton is köszönjük a lehetőséget és a bizalmat!

Fotó: Rokolya Photography Teodora Simon Wedding Photographer //
Dekoráció: Natural Wedding Decor // Bútorok: YESS EVENT HIRE

Van bármilyen, a közeljövőben vagy jelenleg futó projekted, amiről szívesen mesélnél az olvasónak?

Az utóbbi időszakban azon dolgoztunk, hogy létrehozzunk egy weblapot Nektek, amelyben jobban megismerhetitek termékeinket és sok szép képpel inspirálódhattok. A jövőbeli célunk, hogy egy bemutatótermet nyissunk, ahol megnézhetitek élőben kollekciónkat.


La Mesa Event Rental

Weboldal: www.lamesa.hu

E-mail: lamesa.event@gmail.com

www.facebook.com/lamesaeventrental/

www.instagram.com/lamesaeventrental/

Telefon: +36309904917

Vélemény, hozzászólás?