HELLO, MI VAGYUNK A YESS!

BÉRELHETŐ SZÉKEK ÉS ASZTALOK KÜLÖNLEGES eseményEKre, a legfrissebb külföldi trendek alapján.

KÖLCSÖNÖZHETŐ BÚTORAINK KÖZÖTT OLYAN TERMÉKEK KAPNAK HELYET, MELYEK FUNKCIONALITÁSUK MELLETT DEKORÁCIÓS ESZKÖZKÉNT, A RENDEZVÉNYEK MEGHATÁROZÓ RÉSZEKÉNT, ÚJ LEHETŐSÉGEKET ÉS TÁVLATOKAT NYITNAK ELŐTTED.

Számunkra a bútorok ékszerei otthonunknak, központi elemei életünknek, amik körül a legfontosabb események történnek. ezt a filozófiát és hangulatot ültetjük át a rendezvények világába, gondosan válogatott eszközeinkkel.

Iparágunk sok területén óriási fejlődés volt tapasztalható az elmúlt évek folyamán, szervezőként azonban úgy éreztük, hogyha igazán különleges, modern és igényes eszközöket szeretnénk közvetíteni ügyfeleinknek, kevés választási lehetőségünk van. 

Ezért döntöttünk úgy 10 év rendezvényszakmában eltöltött idő után, hogy olyan bérelhető rendezvénybútorokat hozunk hazánkba, amik itthon még nem elérhetőek és egészen új megvilágítást adnak a rendezvényeknek. 

Így született meg a YESS.

Itt az idő, hogy a bérelhető asztalokra és székekre ne csak szükséges kellékekként tekintsünk, hanem mint minden rendezvény meghatározó arculati elemeire, egy csatornára, aminek segítségével új módon közvetíthetjük eseményünk fő mondanivalóját; számunkra vendégeink a legfontosabbak. 

Termékpalettánkat a legfrissebb külföldi trendeket képviselve alakítjuk, eszközeink pedig letisztultságuknak köszönhetően, jól variálhatóak akár a legkülönbözőbb stílusokkal is.

MINKET VÁLASZTOTTAK:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

A hazai piacon egyedülálló, fantasztikus székek és asztalok! Eddig is öröm volt velük dolgozni, hiszen a látványt alapjaiban határozzák meg a bútorok! 

 

 

 

GULÁCSI – SZAKÁCS EMESE / NATURAL WEDDING DECOR 

 

Ízléses és kreatív bútorok,szuper csapat! 

 

BUGNYÁR ZOLTÁN / CEREMÓNIAMESTER 

Tetszenek a bútorok?