fbpx

HELLO, MI VAGYUNK A YESS!

 

Számunkra a bútorok ékszerei otthonunknak, központi elemei életünknek, amik körül a legfontosabb események történnek. ezt a filozófiát és hangulatot ültetjük át a rendezvények világába, gondosan válogatott eszközeinkkel.

termékeink között olyan bútorok kapnak helyet, melyek funkcionalitásuk mellett, dekorációs eszközként, a rendezvények meghatározó részeként, új lehetőségeket és távlatokat nyitnak előtted.

Itt az idő, hogy a rendezvénybútorokra ne csak szükséges kellékekként tekintsünk, hanem mint minden rendezvény meghatározó arculati elemeire, egy csatornára, aminek segítségével új módon közvetíthetjük eseményünk fő mondanivalóját, miszerint számunkra vendégeink a legfontosabbak. 

A legfrissebb külföldi trendeket képviselve alakítjuk termékpalettánkat, eszközeink pedig, letisztultságuknak köszönhetően, jól variálhatóak a legkülönbözőbb stílusokkal is. 

Kitti és Döme 

MINKET VÁLASZTOTTAK:

A hazai piacon egyedülálló, fantasztikus székek és asztalok! Eddig is öröm volt velük dolgozni, hiszen a látványt alapjaiban határozzák meg a bútorok! 

 

 

 

GULÁCSI – SZAKÁCS EMESE / NATURAL WEDDING DECOR 

 

Ízléses és kreatív bútorok,szuper csapat! 

 

BUGNYÁR ZOLTÁN / CEREMÓNIAMESTER 

Tetszenek a bútorok?