2022 LEGNAGYOBB ESKÜVŐI TRENDJEI

2022-01-05 Kitti

A YESS EVENT HIRE csapatában minden év végén felmerül a kérdés, hogy mik lehetnek a következő év esküvői trendjei. Ilyenkor igyekszünk megjósolni és közzétenni pár különleges, izgalmas témát, amibe a hazai menyasszonyok is beleszeretnek.

2022-re kicsit nehezebb volt ez a feladat, mint általában. A Covid-19 korlátozások enyhülésével, amelyek lehetővé teszik a nagyobb létszámú eseményeket, az esküvők egyre inkább kezdenek hasonlítani a Covid előtti társaikra. De mi változott!?
Egyre inkább tudatában vagyunk annak, hogy a családtagokkal és barátokkal töltött közös idő mennyire értékes, és azt szeretnénk, ha az esküvők ennek az összetartozásnak is az ünnepe lenne. 2022-ben minden házasodni készülőpár olyan napot szeretne, amely nagyon személyes, kreatív és szórakoztató, egyedi, váratlan elemekkel tűzdelt, amelyek lenyűgözik a vendégeket, és még sokáig élnek az emlékezetükben azután a bizonyos nap után is.

Íme a mi 2022-es év legnagyobb esküvői trendjeit megjósoló listánk, amelyben egyaránt található színpalettákra vonatkozó jóslat, különleges esküvői helyszín és merész stílusirányzat.

– Ne aggódj, ha nincs itt valami, amitől megdobban a szíved! Vágjatok neki annak az elképzelés amegvalósításának, amit a saját szívetek diktál és figyeljétek, ahogy a világ a Ti nyomotokban jár. –

Kerti esküvők

A romantikus, hátsó kertes esküvők és az elvarázsolt kertekkel rendelkező helyszíneken tartott esküvők szuper népszerűvé váltak az elmúlt két évben, ahogy a párok kihasználták a gyönyörű, zöldellő kültéri terek varázsát (és fokozott biztonságát!). Bár a hátsókertes esküvők nagyobb tervezési munkaterheléssel járnak, és a melegebb évszakokra korlátozódnak, lehetőséget nyújtanak arra is, hogy az esküvő napját egy nagyon különleges helyen rendezzék meg, amely teljesen egyedi helyszínként szolgál a vendégek számára, nagyobb kontrollt gyakorolhatnak a nap megjelenésére és hangulatára, és – a kedves szomszédokkal leegyeztetve! – addig bulizzanak, ameddig csak akarnak! Rengeteg inspirációt találhatsz Instagram oldalunkon olyan 2021-ben rendezett kerti esküvőkről, amik biztosan megdobogtatják a szívedet.

Forrás: www.instagram.com/yesseventhire

Vintage ihletésű eljegyzési gyűrűk

Még mindig keresed a tökéletes gyűrűt? 2022-ben a vintage ihletésű minták mindenki kívánságlistájának élére kerülnek, hiszen generációnk egyre nagyobb érdeklődéssel fordulnak nagyszüleink korának stílusa iránt. A régi európai vágásokkal és színes drágakövekkel díszített vintage és vintage megjelenésű gyűrűk időtlenül szépek, és egyszerűen imádjuk a régi és a modern szerelmi történetek ékszereken keresztül történő összekapcsolásának ötletét.

Forrás: thelane.com

Esküvők hétköznap

Mivel az esküvői iparnak a Coviddal kapcsolatos halasztások miatt hatalmas esküvői csúszással kell szembenéznie, ez egy olyan feltörekvő trend, amelyet egyszerűen nem hagyhatunk figyelmen kívül! Bár a hétköznapi esküvők egy kicsit több erőfeszítést igényelnek a vendégektől, sok 2020-as és 2021-es pár örömmel aratta le az előnyöket, amelyek közé tartozhatnak az olcsóbb árak és a jobb elérhetőség a helyszínek és a beszállítók tekintetében. Igaz, hogy a hétfői, keddi, szerdai vagy csütörtöki esküvő kevésbé kényelmes lehet a vendégek számára, de ez kevésbé lesz szempont, ha kicsi a vendéglista!

Merész, élénk színek

A visszafogott és pasztellszínekkel teli színpaletták már néhány éve népszerűek, ezért csak örömmel üdvözöljük a merész színfoltokat! A meleg, földes tónusok, a vibráló színblokk-paletták, a monokróm színek feltűnő színvillanásokkal és a különc, színekkel ütköző kombinációk a kedvenc 2022-es esküvői dekorációs trendjeink közé tartoznak. Kíváncsi vagy, hová vezet ez a trend a következő 12 hónapban? Nos, a Pantone színtrend-előrejelzők szerint 2022 tavaszának és nyarának top színei a rózsaszín-lila Orchid Bloom, a vibráló Super Sonic kék, a friss Fair Green, a játékos Bubblegum rózsaszín, az élénk Coral Rose és a hűvös Cascade kék lesznek. A 2022-es év színe, a Very Peri, egy gazdag lila árnyalat. Kíváncsian várjuk, hogy milyen izgalmas rendezvény enteriőrök születnek idén.

Forrás: pinterest.com

Szokatlan asztal elrendezés

Az emberek biztonsága érdekében az esküvői stylistok és a helyszín koordinátorai a világjárvány idején igen szokatlan asztalterveket és teremelrendezéseket alkottak, amelyek közül néhány jobban sikerült, mint azt valaha is el tudták volna képzelni! Ennek eredményeképpen rengeteg kreatív elrendezést várunk 2022-re, például négyzet alakú asztalcsoportokat, U-alakzatokat, T-alakzatokat, X-alakú hosszú asztalokat, hosszú étkezőasztalokat és dupla szélességű hosszú asztalokat. Ha van hely, és a vendéglista is engedi, ezek a szokatlan elrendezések vagány, modern hangulatot kölcsönöznek az étkezőhelynek. Amennyiben segítségre van szükségetek a tőlünk bérelt eszközök elrendezéséhez, nézzétek meg alábbi blogbejegyzésünket vagy írjatok nekünk emailt és segítünk.

Destination Wedding stílus a saját otthonodban

Mivel sok pár még mindig ódzkodik a Covid-19 körüli bizonytalanság miatt a Destination Wedding megtervezésétől, örömmel hallja majd, hogy a külföldi esküvő kinézetét és hangulatát (ha az időjárást nem is!) egy otthonához közeli helyszínen is megteremtheti! Az elegáns és rusztikus, toszkánai ihletésű szabadtéri szertartásoktól kezdve a marokkói ihletésű társalgókon át az ibizai stílusú, ultra-glamour fogadásokig a párok autentikus és magával ragadó kiegészítésekkel, például az utazások ihlette menükkel, zenével, bútorokkal,illatokkal és virágokkal teremtik meg a Destination Wedding élményét.

Forrás: pinterest.com

Modern monokróm

A meghívóktól a virágokig mindenben megjelenő minimális monokróm az egyik legvagányabb modern esküvői dekorációs trend, amit hosszú ideje láttunk! Míg a monokrómot gyakran a visszafogott, „kevesebb több” esztétikával társítják, a merész grafikai részletek új szintre emelik 2022-ben. Ha modern monokróm esküvőre vágysz, tekintsd meg bútorkínálatunkat, hiszen több, a stílushoz valóban illeszkedő széket is találsz kínálatunkban.

Forrás: yesseventhire.hu és pinterest.com

Szabadtéri első táncok

Az elmúlt két évben rengeteg párt és vendégüket láttuk az étkezőből a teraszokra, szőnyeggel borított udvarokra átvonulni az első tánchoz, többnyire biztonsági okokból. De ha az időjárás megengedi, úgy gondoljuk, hogy a szabadtéri első tánc elég varázslatos ahhoz, hogy ezt a trendet 2022-ben is folytatni lehessen.

Forrás: pinterest.com

Izgatottan várjuk az idei esküvőket is!

A cikk a onefabday.com írása alapján készült.
A képek a thelane.com, a pinterest.com, és az instagram.com/yesseventhire oldalakról származnak

Vélemény, hozzászólás?