JÓ NAGYOT HARAPNI AZ ÉLETBŐL – FROM HEART WEDDING

2020-04-20 Kitti

A YESS Talks! a YESS EVENT HIRE blogsorozata, ahol számunkra kedves, a rendezvényszakma területén tevékenykedő alkotók és márkák történeteit mutatjuk be az olvasóknak. Mi a YESS-nél, törekszünk az előremutatásra, a fejlődésre, a hazai rendezvénypiac színesítésére és tudjuk, hogy ezen törekvéseinkkel nem vagyunk egyedül. Nem titkolt szándékunk, hogy virtuálisan még közelebb kerüljenek az inspiráló, újító, előremutató hazai szolgáltatók közönségükhöz. Célunk, hogy minél többen megismerjék a márkák mögött álló emberek történeteit, ihletének forrását és a szakma szeretetének mozgatórugóját.  

Németh Viktória, a From Heart Wedding alapítója mesélt nekünk.


Kérlek mesélj a vállalkozásodról.

A From Heart Wedding egy fiatalos, új hullámú esküvőszervezési szolgáltatás, ahol olyan szakemberekkel működöm együtt, akik hasonló elszántsággal igyekeznek a pároknak megteremteni egy felejthetetlen napot.
A From Heart Wedding márciusban töltötte 1. szülinapját.
A cég egy régi barátságból forrta ki magát, aminek köszönhetően a gondolkodásmód, az élethez, -munkához való hozzá állás nagyon egy húron pendül.

A vállalkozást Gerencsér Gréta Photography- val közösen álmodtuk meg és üzemeltetjük, de nem minden esetben dolgozunk egyszerre ugyanazon az esküvőn. Szolgáltatásink külön is igénybe vehetőek.

Persze nem hasra ütés szerűen jött létre a vállalkozás, mindezt megelőzte egy rövidke múlt. Megmondom őszintén soha nem jutott eszembe, hogy akár esküvőszervező is lehetnék, de kaptam egy lehetőséget, amivel szerencsére éltem. Balaton és környékén foglalkoztunk az akkori csapattal esküvői dekorációval és esküvőszervezéssel.

Itt szereztem meg azt a tapasztalatot, ami két év után egy saját vállalkozásban teljesedett ki.

Gerencsér Gréta Photography

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és, hogy ne álljunk meg egy helyben. Szerintem elengedhetetlen az, hogy mindig többek akarjunk lenni egy kicsivel a tegnapi énünknél.

Az élet örök kihívások, választások elé állít. Örülök, hogy úgy döntöttem, hogy a sarkamra állok és megvalósítom azt, amire igazán vágytam és ami örömet szerez.Egy olyan munkában dolgozni, ami örömet szerez. Ilyenkor válik egy szakma hivatássá, életstílussá.

Szeretném mindezek által a vállalkozásomat a lehető legjobbra fejleszteni és nyitottnak lenni az újdonságok felé, talán erre a filozófiára építgetem a cégemet. Igyekszem mindig új látásmódot alkalmazni mindegyik esküvőmbe. Épp ezért nincs két ugyanolyan esküvőm. Az első találkozás után mindig kitalálom, hogy ez a párom most miben más, miben különleges, így mi az, amit ki lehetne emelni az esküvőjükben, hogyan lehetne egyedivé tenni azt.

Mi az a 3 szó, ami leginkább jellemzi a From Heart Wedding-t?

Természetesen minden egyes munkának megvan a maga nehézsége, ahogy az esküvőszervezésnek is. Egy esküvő rengeteg munkát, kitartást és kreativitást igényel, hiszen hónapokig tartó folyamat végét koronázza meg a nagy nap. Ez alatt az idő alatt teljes mértékben ráfókuszálok a párjaimra és a lelkemen viselem a nagy napjukat. Nem vállalom túl magamat az esküvőkkel éppen azért, hogy amiket elvállalok, azok minőségiek legyenek. A jegyes párjaim érezzék, hogy nem egy futószalagra kerültek velem.
/Az első szavam a fókusz lenne./

/A második szó, ami jellemzi a munkámat, az őszinte./
Az egész folyamat egy ajánlat kiküldéssel és egy első találkozóval kezdődik. Csodálatos átélni azt, hogy a hónapokig tartó folyamat alatt a megbízó – megbízott kapcsolat egy teljesen bizalmi kapcsolattá alakul át a párjaimmal. Talán mondhatom, hogy barátsággá is. A nagy napon való részvételem sok esetben visszajelzés is számomra, hogy a pár nem csak a maguk bizalmába fogadott be, hanem családjuk és barátaikéba is… és én számukra a legfontosabb emberekkel ünnepelhetem életük egyik legmeghatározóbb napját.

Persze, mindehhez szükséges az, hogy nyitott legyek a párok és a családjuk felé is. Mindenki véleményét meghallgatom és igyekszem egy közös megoldást felépíteni ebből. Nem zárkózom el az újabb, szokatlan ötletektől sem. Inkább építkezem belőlük.
/A harmadik szavam így a nyitott./

Minden egyes páromtól rengeteget tanulok az életről és a szeretetről is, talán ők nem is tudják, de rettentő sok pluszt adnak számomra, amiért nem lehetek elég hálás.


Mik a kedvenc trendjeid jelenleg? Design, enteriőr, gasztronómia, rendezvény területén bármi, ami most a szívedhez közel áll.

Ez egy elég nehéz kérdés számomra, mivel minden esküvő alkalmával megváltozik ez a látásmódom, amit általában a helyszín és a párok alakítanak, persze mindegyikbe igyekszem bele vinni a „Vikis nézőképet”.
Talán, ami az idei esküvőimet megalapozza az a bohém – modern stílus vegyítve. Tudod, amikor fogunk egy szabadtéri helyszínt, amit pampafűvel dekorálunk, de még is oda visszük a Yess Event Hire székeit és ezáltal máris különlegesebb.

Szeretem, amikor a modern vonal – akár egy neon felirat vagy akár csak egy fehér letisztult welcome tábla olyan környezetbe van beépítve, amitől egy „mezítlábas” esküvői helyszín máris megkapja az igazi esküvői hangulatot.
A cateringet illetően a látvány grillet nagyon szeretem, ettől családias lesz a környezet, de közben milyen jól tud mutatni, külön dekorációs elemként funkciónál. A családias grillezős hangulatba mégis mindig javaslom, hogy az előételt koktélszervízként kínáljuk, ettől egy kicsit „előkelőbb” lesz.
Több stílus párosítása az, ami a szívemhez igazán közel áll.

Mi inspirál Téged leginkább?

Jó nagyot harapni az életből – valami ilyesmire készülünk, amikor házasodásra adjuk a fejünket. Tökéletes esküvőt, lenyűgözött násznépet, különleges élményeket várunk. Próbáljatok elrugaszkodni attól, hogy valaminek/valakiknek meg akarjatok felelni, amikor az esküvőtökről van szó. Ez a Ti nagy napotok, mindent úgy alakítsatok, ahogy nektek jó. Nem kell, hogy hagyományos legyen és az se, hogy tökéletes! Pont az apróbb zökkenőktől lesz ez a nap más és felejthetetlen.”

Ezt a gondolatot egy korábbi projektemhez írtam. Talán az ilyesmi gondolatok, amik inspirálnak engem. Az, hogy különlegessé tegyek egy esküvőt és aminek középpontjában mindenképp a párjaim álljanak.
Más emberek posztjai közül is mindig azokat szerettem/szeretem olvasni, amik más látásmóddal közelítik meg az adott témát. Nem is lázadásképp, hanem inkább csak az, hogy egy másik úton megközelítve legyem valami. Ezek, amik igazán inspirálnak, ezektől mindig mosolyognom kell.
Ezeket a gondolatokat próbálom a szervezés során is alkalmazni, persze betartva az esküvői folyamatok alappilléreit.

Kedvenc megvalósult munkáid? Miért ezek állnak legközelebb a szívedhez?

Az egyik Dóri & Álmos esküvője volt, ami rendhagyó keretek között zajlott. Élmény és kihívás is volt számomra, hisz 250 fő vett részt és teljes mértékben a szabad ég alatt volt tartva minden, ami csodásra sikeredett! Ami még hab volt a tortán (ami egyébként nem volt), hogy az est folyamán többféle stílusú zenekarok és dj-k voltak, akár egy mini fesztivál. Fantasztikus volt a csapat és vele együtt a hangulat is. Az esküvő teljes mértékben a pár stílusa volt, megálmodtak maguknak egy olyan közeget, ahol tudták, hogy felszabadultak tudnak lenni és tényleg róluk tud szólni ez a nap. Le a kalappal, hogy nem ragaszkodtak a hagyományokhoz és egy egyedi felejthetetlen esküvő lett belőle.

Ezenkívül a Rock’N’Roll wedding nevű közös projektünk volt Grétivel. Amivel egy teljesen felszabadult, laza érzést próbáltunk átadni. Hangsúlyozni szerettük volna ezzel a fotósorozattal, hogy nem kell feltétlen hercegnőnek lenni mindenkinek az esküvője napján, hanem igen is merje minden menyasszony megmutatni, hogy milyen is valójában! Ha ehhez az kell, hogy színes ruhába szeretne bújni aznap, akkor tegye meg, hisz ez a nap róluk és a vőlegényekről szól! A vendégek pedig mind miattuk lesznek ott.

Van olyan álomprojekted, amit már régóta szeretnél megvalósítani?

Idővel mindenképp szeretnék esküvőszervezéssel kapcsolatos termékeket készíteni.
Jelenleg lassúbb lépésekben haladok a vállalkozásomat illetően, folyamatosan ötletelek valamin. Érdeklődve figyelem, hogy a párjaimnak, a környezetemnek milyen dolgok jutnak eszükbe, ha meghallják azt a szót, hogy esküvőszervezés. Ezekből próbálok építkezni.
Mindenképp úgy szeretnék egy nagyobb lépést előre lépni a szolgáltatásaimat illetően, hogy az minőségi, átgondolt és megalapozott legyen.

*
A fenti sorok és az interjú alapján remélem valós képet mutattam önmagamról. Szeretem a kihívásokat és vágyom rá, a más megközelítésű és új szemléletű feladatok elől nem zárkózom el, inspirál azok megoldása.

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.”

 

From Heart Wedding
www.fromheartwedding.com
+36 70 636 1919

info@fromheartwedding.com
Instagram: @fromheartwedding

Kreditek:

1 kép:

1.fotó
Fotó: Gerencsér Gréta Photography
Modell: Tóth Patrícia
Ruha: Kaposi Judit
Kalap: Vecsei Millinery

Smink: Tóth Alma Makeup Artist


2.fotó
Fotó: Gerencsér Gréta Photography

3.fotó
Fotó: Gerencsér Gréta Photography
Modell: Tóth Patrícia
Ruha: Kaposi Judit
Smink: Tóth Alma Makeup Artist

2. kép

Balra:
Fotó: Jardín del Aylaan
Dekor és Catering: Konyhakör

3. kép

Balra:Baksa Gábor
Jobbra:Fotó: Chalhoub Emil

Virág: White Wedding Dekor

Vélemény, hozzászólás?